Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Hotel & Resor News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kepiye babagan karantina ing bungalow sing ana ing Maladewa?

Pilih basa sampeyan
Kepiye babagan karantina ing bungalow sing ana ing Maladewa?
jungkir2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bisa uga ana papan kanggo karantina rong minggu. Sawise pirang-pirang jam nganggo pesawat kaya Qatar Airways, numpak prau kecepatan menyang pulau resor banjur dikunjungi bungalow sing adoh sosial kanthi kolam laut sing apik banget ing ngisor bungalow sampeyan.

Tekan tanpa mriksa rumit, sanajan sampeyan saka negara hotspot COVID-19, kaya Amerika Serikat, Maladewa bisa ditindakake.

Ing wiwitan, para pengunjung internasional mung diidini ing pulau-pulau resor lan kudu Book kabeh sing tetep ing siji pendhaptar.

Iki pancen dudu olahraga pariwisata massal. Nganti saiki, 117 turis teka saka Inggris, 106 saka Amerika Serikat, 73 saka Jerman.

Qatar Airways pengin njamin penumpang, bisa lelungan kanthi percaya dhiri. Qatar Airways negesake: "Minangka salah sawijining maskapai penerbangan global paling gedhe lan paling pengalaman ing saindhenging krisis COVID-19, sampeyan bisa ngandelake supaya bisa nggawa sampeyan ing perjalanan sabanjure kanthi aman. Kita terus njamin supaya langkah-langkah keamanan lan kebersihan standar paling dhuwur, kanthi tata cara anyar sing ditrapake sajrone lelungan, wiwit saka check-in nganti tekan tujuan sing dituju.

Iki terus-terusan nalika ana wabah rekor ing jagad COVID-19
Mungkin kabeh wong sing lelungan menyang Maladewa kudu ngerti Perdana Menteri Bahama menehi saran, lan dheweke ujar nalika nutup negarane menyang pengunjung Amerika:

Kita ora ngerti efek jangka panjang saka virus iki. Aja ngrungokake wong sing ngandhani yen sampeyan minangka flue ringan lan wenehake manawa sampeyan ora sehat. Ana uga efek jangka panjang sing serius kanggo kabeh wong sing duwe umur umur sing nyuda kualitas urip sampeyan lan bisa uga nyepetake umur sampeyan.

rawuh mld

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.