Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata News Wire Plancongan Trending USA

Willard Hotel: The Historic Luxury Residence of Presidents

Gambar duweni S. Turkel

Willard InterContinental Washington, umum dikenal minangka Willard Hotel, iku sawijining hotel Beaux-Arts kemewahan sajarah dumunung ing 1401 Pennsylvania Avenue NW ing downtown Washington, DC Antarane fasilitas sing akeh kamar tamu mewah, sawetara restoran, misuwur Round Robin Bar, ing seri Peacock Alley saka toko kemewahan, lan kamar fungsi voluminous. Diduweni dening InterContinental Hotels & Resorts, iku rong blok ing sisih wétan Gedung Putih, lan rong blok ing sisih kulon stasiun Metro Center ing Washington Metro.

Layanan Taman Nasional lan Departemen Dalam Negeri AS nggambarake sejarah Hotel Willard kaya ing ngisor iki:

Penulis Amerika Nathaniel Hawthorne mirsani ing taun 1860-an yen "Hotel Willard luwih adil bisa diarani pusat Washington tinimbang Capitol utawa Gedung Putih utawa Departemen Negara." Saka 1847 nalika Willard sedulur enterprising, Henry lan Edwin, pisanan nyetel minangka innkeepers ing sudhut 14th Street lan Pennsylvania Avenue, Willard wis dikuwasani niche unik ing sajarah Washington lan bangsa.

Willard Hotel resmi didegaké déning Henry Willard nalika nyewakake enem bangunan ing 1847, digabungake menyang struktur siji, lan nggedhekake menyang hotel papat-crita, kang diganti jeneng Hotel Willard. Willard tuku properti hotel saka Ogle Tayloe ing taun 1864.

Ing taun 1860-an, penulis Nathaniel Hawthorne nulis manawa "Hotel Willard luwih adil bisa diarani pusat Washington tinimbang Capitol utawa Gedung Putih utawa Departemen Negara."

Saka 4 Februari nganti 27 Februari 1861, Kongres Perdamaian, sing nampilake delegasi saka 21 saka 34 negara, ketemu ing Willard ing upaya pungkasan kanggo nyegah Perang Sipil. A tondo pengeling eling saka Komisi Perang Sipil Virginia, dumunung ing sisih Pennsylvania Ave hotel, mengeti efforts wani iki. Ing taun kasebut, nalika krungu resimen Union nyanyi "John Brown's Body" nalika mlaku ing ngisor jendela, Julia Ward Howe nulis lirik "The Battle Hymn of the Republic" nalika nginep ing hotel ing November 1861.

Tanggal 23 Fèbruari 1861, ing tengah-tengah ancaman pembunuhan, detektif Allan Pinkerton nylundupaké Abraham Lincoln menyang Willard; ana Lincoln urip nganti pelantikan ing Maret 4, nyekeli rapat-rapat ing lobi lan nindakake bisnis saka kamar.

Akeh presiden Amerika Serikat wis kerep ing Willard, lan saben presiden wiwit Franklin Pierce wis salah siji turu utawa rawuh acara ing hotel ing paling sapisan; hotel kasebut uga dikenal minangka "kediaman presiden". Iku pakulinan saka Ulysses S. Grant kanggo ngombe wiski lan ngrokok cerutu nalika sayah ing lobi. Folklore (dipromosekake dening hotel) nyatakake yen iki asal saka istilah "lobi", amarga Grant asring dicedhaki dening wong-wong sing golek nikmat. Nanging, iki mbokmenawa salah, amarga Webster's Ninth New Collegiate Dictionary tanggal kriyo "kanggo lobi" kanggo 1837. Grover Cleveland manggon ana ing awal mangsa kapindho ing 1893, amarga kuwatir kanggo kesehatan bayi kang bayi sawise wabah anyar. mriyang abang ing Gedung Putih. Plans kanggo Liga Bangsa-Bangsa Woodrow Wilson njupuk wangun nalika nganakake rapat-rapat Liga kanggo Enforce Peace ing lobi hotel ing 1916. Enem lungguh Wakil-Presiden wis manggon ing Willard. Millard Fillmore lan Thomas A. Hendricks, sak wektu singkat ing kantor, manggon ing Willard lawas; lan banjur Wakil-Presiden, James S. Sherman, Calvin Coolidge lan pungkasanipun Charles Dawes kabeh manggon ing bangunan saiki kanggo ing paling bagéan saka wakil presiden. Fillmore lan Coolidge terus ing Willard, malah sawise dadi presiden, kanggo ngidini wektu kulawarga pisanan kanggo pindhah metu saka Gedung Putih.

Sawetara atus perwira, akeh wong perang veteran saka Perang Donya I, pisanan padha karo Jenderal Tentara, John J. "Blackjack" Pershing, ing Willard Hotel 2. Oktober 1922, lan resmi diadegaké Reserve Officers Association (ROA). ) minangka organisasi.

Struktur 12-crita saiki, dirancang dening arsitek hotel misuwur Henry Janeway Hardenbergh, dibukak ing 1901. Nandhang geni gedhe ing taun 1922 sing nyebabake $ 250,000 (setara karo $ 3,865,300 ing 2020), ing kerusakan. Antarane wong-wong sing kudu dievakuasi saka hotel yaiku Wakil Presiden Calvin Coolidge, sawetara senator AS, komposer John Philip Sousa, produser film Adolph Zukor, penerbit koran Harry Chandler, lan akeh media, perusahaan, lan pimpinan politik liyane sing padha teka. Dinner Gridiron taunan. Wis pirang-pirang taun, Willard mung siji-sijine hotel sing bisa diakses kanthi gampang ing kabeh pusat kutha Washington, lan mulane wis akeh wong sing dihormati sajrone sejarahe.

Kulawarga Willard ngedol bagean hotel kasebut ing taun 1946, lan amarga salah urus lan nyuda wilayah kasebut, hotel kasebut ditutup tanpa woro-woro sadurunge tanggal 16 Juli 1968. Bangunan kasebut kosong nganti pirang-pirang taun, lan akeh rencana diluncurake. pambongkarane. Iku pungkasanipun ambruk menyang receivership semi-umum lan didol menyang Pennsylvania Avenue Development Corporation. Dheweke nganakake kompetisi kanggo rehabilitasi properti kasebut lan pungkasane dianugerahi menyang Oliver Carr Company lan Golding Associates. Loro mitra kasebut banjur nggawa InterContinental Hotels Group dadi pamilik lan operator hotel. Willard salajengipun dibalèkaké menyang keanggunan siji-saka-abad lan kontingen bangunan kantor ditambahake. Hotel iki banjur dibukak maneh ing tengah perayaan gedhe ing Agustus 20, 1986, sing dirawuhi dening sawetara hakim Mahkamah Agung AS lan senator AS. Ing pungkasan taun 1990-an, hotel kasebut ngalami pemulihan sing signifikan.

Martin Luther King Jr., wrote pidato "I Have a Dream" sing misuwur ing kamar hotel ing Willard ing dina-dina nganti 28 Agustus 1963 ing Washington kanggo Proyek lan Merdika.

Tanggal 23 September 1987, kacarita Bob Fosse ambruk ing kamare ing Willard lan banjur tilar donya. Banjur ngerti yen dheweke seda ing Rumah Sakit Universitas George Washington.

Antarane tamu Willard liyane sing misuwur yaiku PT Barnum, Walt Whitman, Jendral Tom Thumb, Samuel Morse, Adipati Windsor, Harry Houdini, Gypsy Rose Lee, Gloria Swanson, Emily Dickinson, Jenny Lind, Charles Dickens, Bert Bell, Joe Paterno , lan Jim Sweeney.

Steven Spielberg njupuk final saka film Minoritas Report ing hotel ing mangsa panas 2001. Dheweke syuting karo Tom Cruise lan Max von Sydow ing Willard Room, Peacock Alley lan pawon.

Dumunung mung rong blok saka Gedung Putih, hotel iki kebak memedi sing misuwur lan kuat. Sajrone pirang-pirang taun, dadi papan kumpul presiden, politikus, gubernur, sastrawan lan budayawan. Ing Willard Julia Ward Howe nyipta "The Battle Hymn of the Republic." Jenderal Ulysses S. Grant nganakake pengadilan ing lobi lan Abraham Lincoln nyilih sandal omah saka pemilike.

Presiden Taylor, Fillmore, Pierce, Buchanan, Taft, Wilson, Coolidge lan Harding manggon ing Willard. Tamu penting liyane kalebu Charles Dickens, Buffalo Bill, David Lloyd George, PT Barnum, lan liya-liyane. Walt Whitman nyakup Willard ing ayat-ayaté lan Mark Twain nulis rong buku ing kono ing awal taun 1900-an. Wakil Presiden Thomas R. Marshall, sing jengkel karo rega Willard sing dhuwur, sing nggawe ukara "Apa sing dibutuhake negara iki yaiku cerutu 5 sen sing apik."

Willard lenggah kosong wiwit 1968 lan ing bebaya demolition nganti 1986 nalika dibalèkaké menyang mantan kamulyan. Proyek pemugaran $ 73 yuta wis direncanakake kanthi teliti dening National Park Service kanggo nggawé ulang hotel kasebut kanthi akurat kanthi historis. Nembelas lapisan cat padha scraped saka kayu kanggo mesthekake asli hotel 1901 werna.

Kritikus arsitektur New York Times Paul Goldberger nulis tanggal 2 September 1986:

Paling pemugaran bangunan kinurmatan tiba ing salah siji saka rong kategori padha salah siji nyoba kanggo nggawe maneh minangka setya sabisa apa biyen, utawa lagi interpretasi inventif sing nggunakake arsitektur asli minangka titik jumping-mati.

Willard Hotel mentas direhabilitasi loro. Setengah saka proyek iki melu restorasi ngormati bangunan hotel paling gedhe ing Washington, sawijining struktur Beaux-Arts sing misuwur dening Henry Hardenbergh sing wis ditinggal wiwit taun 1968, korban kemerosotan lingkungane, sawetara blok ing sisih wétan Gedung Putih. Setengah liyane minangka tambahan anyar sing apik banget, sing ngemot kantor, toko, plaza umum lan ruang dansa anyar kanggo hotel kasebut.

Stanley Turkel ditunjuk dadi Sejarawan taun iki dening Histories Hotels of America, program resmi National Trust for Histories Preservation, sing sadurunge dijenengi ing 2020 lan 2015. Turkel minangka konsultan hotel sing paling akeh diterbitake ing Amerika Serikat. Dheweke ngoperasikake praktik konsultasi hotel sing dadi saksi ahli ing kasus sing gegandhengan karo hotel, nyedhiyakake manajemen aset lan konsultasi waralaba hotel. Dheweke wis disertifikasi minangka Supplier Hotel Hotel Emeritus dening Institut Pendidikan Asosiasi Hotel lan Penginapan Amerika. [email dilindhungi] 917-628-8549

Bukune sing anyar "Great American Hotel Architects Volume 2" bubar diterbitake.

Buku Hotel liyane sing diterbitake:

• Hotel Amerika Greater: Pionir Industri Hotel (2009)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing New York (2011)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Wétan Mississippi (2013)

• Hotel Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar saka Waldorf (2014)

• Hotel Amerika Besar Volume 2: Pionir Industri Hotel (2016)

• Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Kulon Mississippi (2017)

• Hotel Mavens Volume 2: Henry Morrison Flagler, Pabrik Henry Bradley, Carl Graham Fisher (2018)

• Arsitek Hotel Amerika sing Gedhe Volume I (2019)

• Hotel Mavens: Volume 3: Bob lan Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Kabeh buku kasebut bisa dipesen saka PengarangHouse kanthi ngunjungi stanleyturkel.com  lan ngeklik judhul buku.

#wilardhotel

#washingtonhotels

#hotelhistory

Berita sing gegandhengan

About penulis

Stanley Turkel CMHS hotel-online.com

Ninggalake Komentar

Share to...