24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Warta Breaking Vietnam

Vietnam Airlines mabur Dreamliner First Boeing 787-10

Vietnam Airlines mabur Dreamliner First Boeing 787-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Boeing ngirim kaping wolu saka 787-10 Dreamliner pesawat menyang Vietnam Airlines dina iki liwat sewa saka Air Lease Corporation. Operator bendera Vietnam ngrencanakake nyelehake pesawat 787-10 - pesawat kembar paling hemat bahan bakar ing industri kasebut - ing rute paling rame ing jaringan sing berkembang.

"Nyambut anggota paling gedhe saka kulawarga 787 menyang armada sing saya akeh, njamin kita terus gumunggung minangka salah sawijining armada paling enom lan modern ing Asia lan uga nambah kompetitif ing operasional Vietnam Airlines. Kita ngormati kinerja efisiensi sing ora bisa dikalahkan kanthi nyuda bahan bakar bakar lan kenyamanan para tamu sing apik, "ujare Pham Ngoc Minh, Ketua Dewan Direksi Vietnam Airlines. "Nalika lelungan dadi maskapai bintang 5, kita yakin manawa armada Boeing 787-10 bakal nambah pengalaman pelanggan ing rute Hanoi nganti Ho Chi Minh uga akeh rute internasional."

787-10 anyar bakal nglengkapi armada Vietnam Airlines sing ana 787-9 jet. Kalorone nampilake teknologi sing paling efisien Dreamliner lan kenyamanan sing nyenengake penumpang. 787-10 luwih dawa tinimbang 787-9, nyedhiyakake papan kanggo nggawa 40 penumpang liyane lan luwih akeh kargo lan ngewangi biaya operasional paling murah saben kursi jet jembar kembar sing lagi dines saiki. Vietnam Airlines nyedhiyakake 787-10 model kanthi 367 kursi (24 ing kelas bisnis lan 343 ing kelas ekonomi). Saliyane ukuran lan efisiensi bahan bakar, 787-10 bisa nutupi jarak sing adoh. Kanthi kisaran 6,430 mil laut (11,910 km) sing diterbitake, 787-10 bisa mabur luwih saka 95 persen rute kembar ing jagad.

"ALC seneng banget ngumumake pangiriman penting kaping 787-10 menyang Vietnam Airlines karo Boeing lan dadi perusahaan pertama sing ngenalake maskapai menyang -10," ujare Steven F. Udvar-Házy, Ketua Eksekutif Air Lease Corporation. "Iki kawitan saka wolung 787-10 saka ALC bakal menehi kontribusi signifikan kanggo upgrade armada widebody utama Vietnam Airlines kanthi teknologi paling anyar. ALC ngormati peran kita sing suwe dadi penasihat nalika ngrencanakake tuwuh lan ngganti armada Vietnam Airlines kanggo njaga posisi maskapai utama ing Asia Tenggara lan saindenging jagad. ”

Kanthi pangiriman menyang Vietnam Airlines, 787-10 terus ngembangake global. Luwih saka 30 model Dreamliner iki wis dikirim menyang enem operator wiwit pesawat kasebut mlebu layanan komersial taun kepungkur. Maskapai nggunakake 787-10 ing saindenging jagad, utamane ing Asia amarga papane luwih saka setengah saka kabeh tujuan 787-10.

"Vietnam Airlines nggayuh tuwuhing taun-taun pungkasan lan mbantu nguatake penerbangan komersial ing Asia Tenggara kanthi cepet. Kita bakal bisa ndeleng potensial sing luwih gedhe sadurunge lan 787-10 nggawa kombinasi ukuran lan efisiensi sing sampurna kanggo Vietnam Airlines kanggo ngladeni rute sing dikarepake kanthi dhuwur, dene jarak 787-9 sing luwih dawa nyedhiyakake keluwesan kanggo nyambungake kutha-kutha utama ing donya kanthi tujuan sing populer ing Vietnam lan negara-negara sekitar, "ujare Ihssane Mounir, wakil presiden senior Sales lan Pemasaran Komersial The Boeing Company. "Kita seneng bisa bermitra maneh karo ALC kanggo nggawa pesawat canggih menyang pelanggan sing dihargai. Kita yakin manawa 787-10 bakal mbantu Vietnam Airlines terus ngembangake jaringan regional lan internasional lan ningkatake layanan pemenang penghargaan. ”

Kanggo ngoptimalake kinerja armada 787, Vietnam Airlines nggunakake solusi Layanan Boeing Global kayata Manajemen Kesehatan Pesawat (AHM) kanggo njupuk data penerbangan real-time lan ngaktifake perawatan prediksi. AHM didukung dening Boeing AnalytX, kumpulan piranti lunak lan layanan konsultasi sing ngowahi data mentah dadi efisiensi sing luwih gedhe sajrone saben tahap penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov