24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pariwisata Warta Breaking UK USA Breaking News Maneka Warta

Tonton barang sampeyan: Tom Cruise nesu karo koper sing dicolong

Tom Cruise hopping gila

Sampeyan bakal nganggep minangka salah sawijining bintang Hollywood paling populer ing saindenging jagad, sampeyan bakal melu liga tartamtu, nanging sejatine ora.

Print Friendly, PDF & Email

Bintang film AS Tom Cruise saiki njupuk film Mission Impossible 7 ing Inggris. Apa superstar kaya dheweke ora bakal kuwatir karo barang sing dicolong, utamane karo pengawal sing nglindhungi nyawa, anggota awak, lan barang-barang liyane?

  1. Mikir maneh, amarga bocah lanang Tommy entuk kabeh koper kalebu barang pribadi sing dicolong sing isih ana ing mobil sawise tekan Inggris.
  2. Lan ora, dudu mung koper sing dicolong, mobil BMW X7 dhewe dicolong dhisik.
  3. Sanajan mobil kasebut ditemokake kanthi nggunakake piranti pelacak, kabeh sing ana ing njero kendaraan ilang.

Cruise nyoba njupuk film karo aktris Hayley Atwell. Dheweke nginep ing Hotel Grand ing kutha Birmingham nalika syuting ing pusat perbelanjaan Grand Central sing cedhak nalika dicolong.

BMW X7 diparkir ing hotel nalika nyolong kasebut kedadeyan. Rampok kasebut ditandhani minangka "teknologi tinggi" nggunakake proses 4-langkah sing ngidini mobil tanpa kunci dikunci kanthi nurunake sinyal fob karo pemancar.

Dilaporake manawa para perampok lunga nggawa barang sing nggawa ewonan kilogram ing pengawal pengawal Cruise. Mungkin pengawal kasebut kudu diprentah supaya njaga "awak", nanging uga isine kendharaan.

Kejadian kasebut kedadeyan ing Birmingham lan sanajan polisi cepet nglacak lan nemokake mobil kasebut kanthi nggunakake piranti pelacak elektronik, mobil kasebut dilengkapi, nalika ditemokake, ora ana isian ing kendaraan kasebut.

Polisi ujar manawa dheweke nampa laporan BMW X7 (regane 100,000 pon) dicolong saka Church Street, Birmingham, esuk dina Selasa esuk. Mobil kasebut pulih suwe maneh ing Smethwick. Ana pitakon CCTV kanggo wilayah sing ditemokake mobil kasebut nalika diselidiki.

Tom minangka salah sawijining aktor sing paling dibayar ing Hollywood kanthi regane bathi US $ 600 yuta kanthi penghasilan udakara $ 50 yuta saben taun. Minangka regane saben film, kayata, Cruise entuk US $ 75 yuta saka nomer papat Misi: Film mokal, Ghost Protocol. Dheweke misuwur amarga nindakake kabeh aksi dhewe lan menehi pirang-pirang pagelaran kanggo menang. Dheweke misuwur amarga film kaya seri Mission Impossible, Top Gun, Minority Report, lan Vanilla Sky.

Miturut laporan, Tom Cruise nesu banget amarga ngrampok kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Wis padha, sing wis ngrancang To,, muga-muga mung sandhangan sing ora ana regane kanggo bajingan. Pengin karma ala lan dheweke bakal entuk.
    Jaga Pete