News

Tren Pariwisata Medis anyar Rocks Hard ing Guadalajara ing Kongres Internasional Pariwisata Medis

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Guadalajara iku sawijining kutha ing Meksiko kulon. Iki dikenal kanggo musik tequila lan mariachi. Dheweke asli Jalisco ing Negara Meksiko sing ibukutha Guadalajara.

Pusat bersejarah Guadalajara dihiasi plaza lan landmark kolonial kayata Teatro Degollado neoklasik lan katedral kanthi menara emas kembar. Palacio del Gobierno nduwe mural sing misuwur dening pelukis José Clemente Orozco.

Panggung kasebut disetel ing Guadalajara kanggo hotel tujuan ora kaya liyane. Banyu ing Infinity Sky Pool wis siyap. Sing rawuh ing Kongres Internasional Pariwisata Medis rock and roll ing kutha Hard Rock Hotel. peserta Congress setuju: Iki panggonan tenan manggon munggah.

Ruang konvensi 7000 meter persegi ing hotel bintang 5 iki uga dadi papan kanggo Konferensi Pariwisata Medis.

Dr Peter Tarlow, presiden saka World Tourism Network minangka salah sawijining pamicara ahli sing nuduhake potensi Wisata Medis ing Donya.

Ana 98 yuta Amerika sing gelem ngunjungi sampeyan ora mung wicara gedhe, nanging statement bener nalika nerangake potensial medical tourism mung kanggo pasar Amerika Serikat.

Miturut co-organizer Frank Nunez, Mexican American, iku acara internasional paling penting ing industri pariwisata medical ing Meksiko. Fokus kanggo ngembangake lan latihan: klinik, kantor, rumah sakit, lan institusi khusus ing pitulungan medis.

Kanggo nampa turis sing pengin nggabungake liburan sing apik karo perawatan medis sing murah nanging berkualitas, konferensi iki nampilake para penggerak lan penggerak sektor iki.

Pariwisata medis Meksiko dikenal kanggo layanan dental, operasi bariatric, operasi plastik lan kosmetik, ortopedi. Nalika ditakoni babagan perawatan pencegahan lan ujian eksekutif, Frank Nunez ujar, iki minangka bagean penting ing pariwisata medis, nanging isih butuh fokus ing Meksiko.

Acara kasebut uga wajib kanggo panyedhiya layanan, kayata transportasi, hiburan, agen perjalanan, operator tur, hotel, utawa restoran.

Ahli bedah gigi sing nekani acara kasebut ujar manawa dheweke pengin ngganti tanggal pensiun: "Aku wis nekani macem-macem kongres, utamane masalah dental, rencanaku bakal pensiun, metu saka bisnis. Nanging, ide saya wis diganti sajrone presentasi. Aku ngapresiasi ilmu sing diwenehake. Aku malah mikir yen aku wis yakin ngganti tanggal pensiunku.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar