24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Menyang Vegas? Paket Topeng Sampeyan

Menyang Vegas? Topeng!

Umume negara bagian Nevada bali dadi mandat topeng kanggo nyoba nglindhungi kasus COVID-19 sing anyar ing Amerika Serikat. Saka 16 negara bagian, 12 wong maneh sing kudu nganggo topeng.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Menuju Kutha Sin? Sampeyan kudu nganggo topeng.
  2. Rencanakake lungguh ing kasino nganti pirang-pirang jam ing mesin slot utawa tabel Craps? Sampeyan butuh topeng nalika sampeyan ana ing kana.
  3. Pengin melu prasmanan tanpa wates? Mesthi, terusake, nanging sampeyan isih kudu nganggo topeng ing antarane mangan sejatine.

Turis duwe perasaan campuran babagan mandat topeng sing diwiwiti maneh. Sawetara babar pisan ora diganggu. Nyatane, akeh sing mutusake dhewe supaya topeng tetep ora ana sing ati-ati. Nanging kanggo wong liya, dheweke ora seneng banget manut. Utamane wong ngrokok. Kudu narik topeng mudhun, njupuk seret, inhale lan ambegan, pasang topeng maneh yaiku ora mung gangguan.

Ing saindenging negara, kayane akeh pejabat pamrentah sing kesel uga milih ora milih warga. Nganggo topeng, aja nganggo topeng, gumantung karo dheweke. Contone Hawaii. Sanajan nomer kasus anyar mundhak akeh tinimbang statistik "COVID-19 heyday" statistik, Gubernur ujar manawa dheweke ora nggawe gerakan mandat nganggo topeng. Dina iki, kritéria mung adhedhasar data vaksinasi lan nampa kekebalan kawanan. Temenan apa sing kedadeyan antara saiki lan mengko - yen "banjur" teka - ora bakal kuwatir. Tenaga medis bisa uga duwe tulang sing bisa dipilih amarga rumah sakite lagi akeh pasien COVID-19 saben dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Ninggalake Komentar