24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Oaks Ibnu Battuta Gate Dubai Hotel: A account UAE anyar

Oaks Ibnu Battuta Gate Dubai Hotel: A account UAE anyar
oak ibn gerbang battuta dubai eksterior
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kantor pusat perumahan, perhotelan, lan pangembang properti kanthi markas UAE Pitu pasang negesake Minor Hotels bakal dadi operator anyar gandhengan bintang ikonik gerbang Ibn Battuta gerbang 396 ing Dubai.

Hotel Minor saiki ngatur properti kasebut, sing bakal didaftar maneh menyang Oaks Ibn Battuta Gate Dubai Hotel, tambahan paling anyar kanggo portofolio Hotel Oaks, Resorts, lan Suites, properti merek nomer loro ing Dubai lan nomer telu ing Uni Emirat Arab.

Abdulla Bin Sulayem, CEO, Seven Tides, ujar: "Hotel iki pisanan dibukak ing taun 2010 lan kita nikmati hubungan sing apik karo perusahaan manajemen sadurunge sepuluh taun kepungkur. Nanging, kita mutusake manawa merek Minor Hotels 'Oaks luwih cocog karo tujuan bisnis strategis nalika maju, liwat lan pasca COVID-19.

"Klompok Minor Hotels ora asing ing Seven Tides, kita wis kerja bareng karo sawetara proyek sukses, kalebu Anantara The Palm Dubai Resort. Amarga wis nyumurupi sukses pihak liya ing sawijining properti, aku yakin keputusan strategis iki bakal ngidini kita adaptasi kanthi mulus karo paramèter 'normal anyar', "tambahé.

Oaks Ibnu Battuta Gate Dubai Hotel: A account UAE anyar

abdulla bin sulayem ceo pasang ombak

Hotel bintang lima iki ana ing sakiwa tengene Ibn Battuta Mall, sing nduwe luwih saka 270 toko, 50 restoran lan bioskop layar 21. Kanthi cedhak karo Metro Dubai, para tamu bisa plancongan kanthi gampang ing saindenging kutha, menyang pirang-pirang pusat wisata lan distrik bisnis Dubai. Bandara Internasional Dubai (DXB) mung kari 30 menit, lan Bandara Dubai Al Maktoum (DWC) uga gampang diakses lan Bandara Internasional Abu Dhabi kurang luwih sakjam.

Hotel kasebut uga cedhak karo Jebel Ali Freezone lan situs Expo 2020 ing distrik Dubai South sing anyar, sing ngarepake 25 yuta pengunjung, nalika acara kasebut kedadeyan antara 1 Oktober 2021 lan 31st Maret 2022.

"Kita seneng nambah Oaks Ibn Battuta Gate Dubai menyang portofolio hotel lan resort," ujare Dillip Rajakarier, CEO, Minor Hotels lan Minor International. "Kanthi jarak sing cedhak karo situs Dubai Expo 2020, properti kasebut cocog kanggo entuk acara global sing signifikan iki. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo mitra Seven Tides, kanggo nambah sukses ing hotel sing apik iki. ”

Oaks Ibn Battuta Gate Dubai Hotel nawakake pilihan akomodasi modern kanggo para plancong bisnis lan plancongan. Iki kalebu 352 kamar tamu ing telung kategori sing beda, ditambah 44 kamar. Telu jinis kamar tamu - Premier, Deluxe lan Executive - dilengkapi gaya karo pengaruh Maroko, dene Suites duwe dekorasi sing diilhami dening petualangan penjelajah Ibn Battuta ing saindenging jagad.

Restoran lan bar ing properti kasebut kalebu Mistral, restoran makan sedina muput sing nyedhiyakake masakan internasional lan stasiun masak langsung, Revo Café kanggo kopi sing anyar diseduh, jajanan lan pilihan sing sehat, Moroc Lounge & Bar, teras lan ruang sing inspirasi saka Maroko kanggo nikmati sundowner lan shisha, lan bar kolam renang. Fasilitas hotel tambahan kalebu kolam renang lan gym, spa, lan klub bocah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.