Gambia: Musim Turis 2007 - Penerbangan Skandinavia Pertama teka

Nalika musim turis diwiwiti, turis saka macem-macem wilayah ing Eropa terus nyerang "Pesisir Mesem" ing Afrika Kulon, Gambia.

Rong atus sewelas turis (211) saka Finlandia teka bubar liwat Bandara Internasional Banjul ing Yundum.

Ngomong karo juru warta Lamin Satio, Direktur Pemasaran Otoritas Pariwisata Gambia (GTA), ujar manawa dheweke ngarep-arep musim tur apik lan sukses.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika musim turis diwiwiti, turis saka macem-macem wilayah ing Eropa terus nyerang "Pesisir Mesem" ing Afrika Kulon, Gambia.

Rong atus sewelas turis (211) saka Finlandia teka bubar liwat Bandara Internasional Banjul ing Yundum.

Ngomong karo juru warta Lamin Satio, Direktur Pemasaran Otoritas Pariwisata Gambia (GTA), ujar manawa dheweke ngarep-arep musim tur apik lan sukses.

Miturut dheweke, prospek optimis nuduhake manawa dheweke pancen ngarepake luwih akeh turis taun iki, utamane saka Inggris (Inggris). Dheweke nambahake, "yen ana penurunan turis Skandinavia sing teka ing Gambia, taun iki bakal nyakseni akeh turis sing teka kanthi penerbangan pertama saka Norwegia".

Dheweke ngajak masarakat umum kanggo nduduhake manawa Gambia tetep dadi salah sawijining tujuan wisata paling apik ing Afrika.

Dheweke nggambarake masarakat Gambia minangka wong sing apik lan njaluk "Bumsters" supaya adoh saka turis amarga bisa ngrusak citra negara kasebut.

Miturut Charbel Hobeika, Managing Director of Gambia Tours, musim wisata taun iki diarepake bakal ngasilake, amarga penerbangan liyane saka Finlandia, Norwegia, Denmark lan Swedia bakal teka kanthi udakara 850 penumpang.

Dheweke ujar manawa "musim iki katon apik banget lan volume bakal dadi dhuwur banget lan hotel malah bakal dipesen lan malah ngarep-arep ora bisa dipesen maneh. Muga-muga bisa mangsa sing subur lan sukses ”.

Dheweke nambahake manawa turis bakal tetep nginep ing macem-macem hotel ing negara kasebut, kayata, Senegambia, Kairaba, Sheraton, Tafbel lan liya-liyane.

allafrica.com

KABEH SEPAKBOLA - Areli https://www.football-shirtssale.com/ Olahraga Toko Kaos Bal-balan Murah Inggris: https: //www.football-shirtssale.com/
Sampeyan bakal angel nyoba menehi desain kit bal-balan anyar. Kahanan apa wae, kaos khusus wis sampurna yen kaos cetak sing mboseni ora bisa ditindakake. Saka ing kaos bal-balan murah uk stadion ngadeg ing sofa kamar ngarep, menehi pakurmatan game nganggo kit olahraga Nike® NFL, topi NFL, kaos lan liya-liyane Kaos Bal-balan Ireng Manchester United adoh 2019/2020 gir NFL resmi Ikon Pikir Lampu Png Mewah Ikon Sepak Bola Sepak Bola Sporty Freebie Gambar lan foto sing dikirim ing kene dipilih kanthi cepet lan diunggah dening kru Rockymage sawise milih kaos bal-balan Celtic murah sing bisa dadi paling apik ing antarane liyane.
Nomer Pundhak biasane 4 ″ nomer, diposisikan 2 ″ saka sisih ndhuwur Kaos Bal-balan Ngarep Celtic 2019/2020 pundhak ing kit bal-balan khusus. Kita duwe pabrik pribadi kanggo nyedhiyakake kit bal-balan Q: Kepiye kualitas9 A: Kita mung adol kit bal-balan sing apik banget. Desain kit kamuflase khusus, hoodies, kaos, topi lan peralatan supaya bisa nambah mode ekstra Kid kit Kaos Bal-balan Ngarep Manchester United 2019/2020 kanggo tampilan kru sampeyan. Luangake menit kanggo ngisi jinis panjaluk karo sawetara data babagan seragam bal-balan sing disesuaikan.
Kaos pribadi kita wis dipriksa kit sepak bola liga premier sing murah kanggo efisiensi sing awet kaya kabeh kita ngerti sepira kualitas penting kanggo sampeyan yen sampeyan desain Kaos pribadi. Kaos Peronalise nganggo desain pribadi utawa pilih Kaos Bal-balan Putih Manchester United 2019/2020 saka pirang-pirang ewu template desain Kaos sing wis siyap. Wooter Attire tegese sampeyan bisa nggawe seragam bal-balan sing bisa disesuaikan. Kaos Bal-balan VO2 Kaos Bal-balan Ngarep Manchester United 2019/2020 minangka sandhangan dhasar kanggo saben kru sepak bola.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.