Travelport ngembangake hubungan karo Voyages a la Carte's Agencia Global

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita |Acara| langganan|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Travelport ngembangake hubungan karo Voyages a la Carte's Agencia Global

Wisata Travelport dina iki ngumumake manawa Agencia Global, platform bisnis-kanggo-bisnis saka salah sawijining grosir perjalanan layanan lengkap Kanada, Voyages à La Carte, wis mlebu perjanjian multi-taun anyar sing ngembangake hubungan sing ana karo Travelport. Agencia Global mutusake kanggo mindhah luwih akeh usahane menyang Travelport kanggo akses menyang konten Air India sing relevan lan pilihan liyane saka operator global.

Nalika Travelport nguatake hubungan pelanggan karo Agencia Global sajrone taun kepungkur, grosir perjalanan layanan lengkap saiki pengin nambah macem-macem konten, nyuda biaya lan nambah efisiensi, didhukung dening Travelport. Agencia Global bakal ningkatake kapabilitas ritel kanthi tarif Pariwara Travelport lan tambahan kanggo macem-macem pilihan pesenan sing kasedhiya lan konten Kapabilitas Distribusi Anyar (NDC). Travelport uga bakal nyedhiyakake grosir plancongan kanthi intelijen sing luwih gedhe sing digunakake kanthi data Business Insights.

Ryan Saroli, Chief Executive Officer ing Agencia Global, perusahaan induk Voyages à La Carte menehi komentar: "Kita tansah ngupayakake nawakake konten maskapai sing relevan lan kompetitif kanggo agen. Kolaborasi kita sing mentas ditambahi karo Travelport nyedhiyakake luwih akeh opsi lelungan kanggo agen lan para pelanggan, saengga bisa nggawe tim layanan internal lan operasi kanggo nggunakake platform teknologi sing efisien lan kuat Travelport. ”

Robert Brown, Wakil Presiden Global lan Direktur Managing, Sales Online Travel Agency Sales Global ujar: "Kita darmabakti kanggo mbantu para pelanggan global supaya bisa percaya maneh babagan lelungan lan ningkatake kapabilitas. Aku seneng banget babagan hubungan kita sing tambah lan perjanjian anyar pirang-pirang taun karo Agencia Global, sing ngidini kita ngasilake luwih akeh kanthi intelijen bisnis sing luwih gedhe lan akses menyang macem-macem konten sing kasedhiya. "

Travelport uga ngewangi para pelanggan anyar lan sing wis ana ing njero tantangan saiki ing industri lelungan global. Minangka informasi nyata-nyata kritis babagan watesan pamrentah lan langkah-langkah keamanan maskapai minangka kunci kanggo mulihake kapercayan lelungan, pelanggan kaya Agencia Global bisa kanthi gampang ngakses informasi sing dibutuhake ing aliran kerja nggunakake Travelport Plugin Smartpoint COVID-19 lan Pelacak Kesehatan & Keselamatan Maskapai alat.

Print Friendly, PDF & Email