24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Oman Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Oman's SalamAir nambahake Chattogram menyang jaringan Bangladesh

SalamAir nambahake Chattogram menyang jaringan Bangladesh
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ngembangake jaringan rute antarane Oman lan anak bawahan India, maskapai regane-kanggo-dhuwit sing paling cepet saka Kasultanan SalamAir wis nambah layanan langsung anyar saka Chattogram (Chittagong), kutha paling gedhe nomer loro ing Bangladesh, menyang Muscat. Chattogram (Chittagong) minangka tujuan kaping pindho SalamAir ing Bangladesh sawise Dhaka sing diluncurake wulan September 2018.

Dijadwalake diwiwiti tanggal 7 Oktober 2019, tautan anyar bakal dioperasikake kaping papat seminggu ing dina Senen, Rebo, Jumuah lan Minggu sing mangkat Muscat jam 13:55 wektu lokal lan tekan Chattogram (Chittagong) jam 20:45 wektu lokal. Pesawat kasebut bakal mangkat menyang Chattogram (Chittagong) jam 21:30 wektu lokal ing Muscat jam 00:35 wektu lokal.

Rute Chattogram (Chittagong) minangka tujuan kaping enem maskapai ing benua kasebut, sing kalebu Dhaka, Kathmandu, Karachi, Multan lan Sialkot.

Kapten Mohamed Ahmed, CEO SalamAir ujar, "Sesuai karo strategi ekspansi internasional, iki isih dadi tonggak penting liyane kanggo kita. Adhedhasar panjaluk para penumpang saka sektor kasebut, kita seneng nambah Chattogram (Chittagong) menyang dhaptar tujuan sing tambah akeh. Rute penerbangan anyar bakal makili penak kanggo populasi ekspatriat Bangladesh sing akeh sing manggon ing Oman. Rute kasebut bakal menehi kontribusi kanggo nambah hubungan Oman karo Bangladesh lan uga bakal ningkatake pariwisata lan perdagangan ing antarane rong negara kasebut. Kita bakal terus nggawe konektivitas sing luwih terjangkau kanggo para penumpang, nalika nyedhiyakake pengalaman lelungan sing trep lan efisien. "

SalamAir saiki nglakokake penerbangan menyang tujuan internasional kayata Dubai, Doha, Jeddah, Karachi, Multan, Sialkot, Shiraz, Kathmandu, Khartoum, Dhaka, Alexandria, Riyadh, Kuwait, Abu Dhabi, Tehran, Istanbul lan menyang rute domestik Muscat, Salalah, lan Suhar .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov