Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kazakhstan prentah karantina rong minggu wajib kanggo kabeh wong sing teka saka India

Kazakhstan prentah karantina rong minggu wajib kanggo kabeh wong sing teka saka India
Kazakhstan prentah karantina rong minggu wajib kanggo kabeh wong sing teka saka India
ditulis dening Harry Johnson

Pelancong teka saka utawa wis ngunjungi India sajrone 14 dina suwene kudu dikarantina nganti 14 dina sawise bali menyang Kazakhstan.

  • Watesan karantina omah 14 dina diumumake kanggo kabeh lelungan sing teka saka India
  • Pelancong saka negara liya kudu ngirim tes PCR kanthi asil negatif paling ora telung dina sadurunge
  • Wisatawan sing duwe tes PCR COVID-19 negatif uga kena diisolasi ing omah

Kazakhstan wis nemtokke watesan karantina omah 14 dina kanggo kabeh wong sing plancong teka saka India amarga masalah varian COVID-19.

Miturut pesenan panguwasa medis Kazakh sing dianyari, para turis sing teka saka utawa ngunjungi India sajrone 14 dina kepungkur kudu dikarantina kaping 14 dina sawise bali menyang Kazakhstan. Penumpang kanthi tes PCR COVID-19 negatif uga kena diisolasi ing omah.

Penumpang saka negara liya kudu ngirim tes PCR COVID-19 kanthi asil negatif paling ora telung dina kepungkur. Sing tanpa tes dilebokake ing fasilitas karantina nganti telung dina kanggo dites COVID-19.

Bocah-bocah ing ngisor umur limang taun diiringi tes lan wong sing divaksinasi kanthi lengkap marang COVID-19 kanthi dokumen sing menehi vaksinasi ora diidini tes PCR nalika mlebu ing Kazakhstan.